Sunday morning?

Härligt med en extra timma denna helgen. För ingen har väl missat att man ska dra tillbaka klockan en timma idag? Min natt har varit lååång, med magsmärtor och dåliga filmer på tv. Somnade väl vid 8 i morse, alltså 9 i sommartid. Tur att det regnar ute idag för då slipper jag ha ångest över att jag bara ska sitta hemma och glo på film. Ska faktiskt gå ner och hyra nån tror jag.
Nu ska jag nog baka lite. Det är ju alltid nåt tidsfördriv.



Akta er för Hostan. Hon är farlig.

Stolt ägare

Japp. Då var man stolt ägare till 2 stycken biljetter till Kent den 20:e mars 2010. Bara 5 månader kvar ju.


Kent

Satte klockan på 8.30 idag fast att jag börjar 12.00. Idag är nämligen en särskilt dag. Biljetterna till Kents turné släpps 9.00 och jag MÅSTE ha biljetter. 8 minuter kvar. Jag är lite nervös faktiskt.


IKEA...... igen

Idag åkte jag och MrR till IKEA och inhalndlade mer prylar till hemmet.  Nu är det klädkammaren det ska röjas i. Nu har vi 4 garderober där inne. Och det är jättestökigt. Nu har vi ju köpt 3 byråer och två nya klädhängare. Nu ska det bli ordning och reda.

Nu har vi snart gjort ordning alla rum.

Vardagsrum: Ny TV och bluerayspelare. Snart kommer ny soffa.

Kök: anslagstavla och klocka, diskmaskin.

Sovrum: 3 byråer, hylla.

Klädkammare: nya klädhängare.

Hoppas allt blir bra här hemma nu och att vi får mer utrymme. Det är lite tajt.



Jag har verkligen varit urkass på att blogga. Jag har jobbat kväll 3 dagar i rad nu, så jag har inte haft nån minut över för datorn.




tjejen till höger har ca 40 tofsar

0-53153339bf068df18f1f310e3c467fab.png

Kolla varifrån!

tjejen till höger har ca 40 tofsar runt sina byxben. Snacka om partillejonna.


Just nu jobbar jag kväll. Efter x

7a704972465ad8fa5dfcae720f2666c3.png

Kolla varifrån!

Just nu jobbar jag kväll. Efter x antal år i restaurangbranchen börjar man hata människor. Tyvärr är det så. Så om ni ska ut på restaurang så uppför er. Hi hi.


lunch på till salu!

5622c8d4d1861025cf6f93fa5c5770c8.png

Kolla varifrån!

lunch på till salu!


nu ska här byggas ikeamöbler. Giss

5510b7c9cca2b4f8a380753b3d8ddc69.png

Kolla varifrån!

nu ska här byggas ikeamöbler. Gissar vad detta ska bli?


testar mobilblogg.

0-57dd2e9e9e4bf32cdc0b9a23e87dc4c4.png

Kolla varifrån!

testar mobilblogg.


Rösta på mig!!

En söt tjej vid namn Alexandra har plockat ut några finalister till veckans blogg. Jag har faktiskt inte anmält mig själv, så jag blev så glad när hon skrev till mig och sa att jag var en av finalisterna. Söta Alexandra.

Här är länken till hennes blogg. LÄNK!!

Nu ska jag skruva Ikea möbler. Det blev inget kalas. Födelsedagsbarnets lilebror blev sjuk och jag har ingen lust att bli smittad. Så idag har jag ett späckat schema hemma.

Kladdkaka, Ikea-möbler, kanelbullar, kåldolmar, köpa mat till mina ödlor, städa...



Så här snygg hade jag varit på 60-talet. Lek i facebook.

Star Wars!!

Idag ska jag på kalas hemma hos Alexander som fyller 7 år. Allt han önskar sig är star wars-lego. Så då måste jag ju köpa star wars-lego. Man får väl hoppas att han inte har det som jag köper. Ofta får dom ju dubletter när dom bara önskar sig en sak.

Sen när jag kommer hem ska jag baka kanelbullar och bygga ikea-möbler.


Töntarna!!

Idag släpptes Kents nya singel. Den 6 november släpps deras album "röd". På måndag släpps biljetterna till deras vårturné. Gissa vem som ska stå först i kön när biljetterna släpps? Tur att jag snart fyller år. För jag kan inte tänka mig en bättre present än biljetter till turnén.


Breakfast at hotell Europa

Vilken underbar morgon. Idag var jag inbjuden att äta frukost på Hotell Europa. Massa god mat. Det är något särskilt med hotellfrukost. Det finns så mycket att välja mellan. Massa olika brödsorter, frukter, yoghurt i olika smaker, flingor i alla former, scramled egg, korvar, köttbullar, bacon, kokt ägg, stekt ägg, olika ostar, olika skinksorter, leverpastej. Det finns hur mycket som helst. Det blir en bra bas för magen inför ännu en arbetsdag.


Tyvärr har jag ingen bild eftersom jag sitter på jobbdatorn. Sorry.

Ny tautering

Läste på aftonbladet.se om en kille som var ute och festade och träffade på en tatuerare. Han ville gärna ha en fylletatuering sa han. Han hängde med tatueraren och det sista han minns var att tatueraren målade på honom med tuschpenna. Sen somnade han. När han vaknade hade han en ny tatuering. En penis. Undrar hur glad han är idag?


Freaky sunday!!

Helt sjuk dag på jobbet. Efter alla idioter som varit här idag var jag tvungen att sätta mig ner i 10 minuter och bara chilla av. En gäst kastade pommes på mig. Jag bad han dra åt helvete rent ut sagt. Han skällde ut mig och blev helt galen. Folk som går rätt in trots allt det står en skylt "var god invänta bordservering". Folk som ska betala i baren. Man betalar väl alltid vid bordet? Folk som bara ska låna toan. Den är bara för gäster. Fatta!!

Jag är helt slut. En enda jobbig jävel till och jag flippar!!

På jobbet

Snart öppnar restaurangen. Om en halv timma. Då blir det fullt ös medvetslös till 20.00 ikväll.



Bara att ge mig massa pepp så jag orkar idag.

Frulle

Då var man uppe igen. Men det känns som jag inte är vaken. Ska ner och jobba. Slutar 21.00 så det blir en lång dag. Jag hoppas det blir lite lugnare på jobbet idag. För jag orkar inte att det är så mycket som det var i går och i fredags. Så vad ni nu gör idag så behöver ni inte komma till mitt jobb och äta om ni inte jättegärna vill. Det kan ju bli svårt. Vi har ju såååå god mat ;)


Kanelbullar

Äntligen hemma från jobbet. Det blev lite extra pengar i kassan. Det känns bra när det är 11 dagar kvar till lön och man är relativt pank. Min sambo har hållit på här hemma hela dagen med att fixa i ordning i vardagsrummet. Vi har köpt ny TV som har monterats upp på väggen. Nya tavlor och ett ntt badrumsskåp. Nu är jag så trött så jag storknar. I morgon är ännu en arbetsdag. Från morgon till kväll  Men innan jobbet i morgon ska jag äta frukost på Hotell Europa som har stand bästa frukostbuffé. Hoppas dom har kanelbullar i morgon. Det är ju trots allt kanelbullens dag.


Rast!

NU är man återigen på jobbet. Jag har redan jobbat 3 timmar och vi har haft sjukt mycket att göra. VI har haft full restaurang sen 13.00.
Nu har jag äntligen rast och har fått i mig lite mat. Det var inte helt fel. Snart är det dags att gå ut igen och se till att man har nöjda gäster. Hoppas dom ger mig massa dricks.

Hur mycket lämnar ni i dricks när ni är på restaurang?


Musikfoto - cover

En utmaning jag följde med min gamla blogg var musikfoto. Jag tänkte hänga på den nu i min nya också.

Idag är temat cover. Jag kom att tänka på en låt med Nirvana från deras Unplugged in New York. Låten heter Plateau. Origianelt är gjort av Meat Puppets. Men självklart är Nirvanas version bättre.

Här är Nirvana:



Vill ni höra meat puppets version, så följ länken. Meat puppets.

Till detta väljer jag en bild på himlen och hoppas att Kurt Cobain har det bra där uppe.



Vill ni se mer musikfoto så kika in här.

Hur e det möjligt?

Igår efter jobbet kollade jag som valigt på idol i tv4play. Jag blev så jäkla chockad av att Camilla gick vidare. Inte nog med att hon gick vidare, hon gjorde ett lika pinsamt uppträdande som i torsdags. Jag undrar vad dom tänkte i idoljuryn. Fast jag tror nu i efterhand att dom ångrar sitt val faktiskt.


Är på jobbet

Det har varit hur mycket som helst att göra på jobbet ikväll. Massa gäster mestadels från Norge. Hinner inte svara på kommentarer nu. Får sätta mig och göra det innan jobbet i morgon.

Hoppas ni alla har en skön fredagskväll. Snart ska jag fixa det sista på jobbet. Ta mig en bärs och sen knalla hem.


Tog bilden på mig som jag hade i arkivet. Finns inga roliga bilder i jobbdatorn ;)


Svininfluensan


Dilemma

Jag har en mobil som jag älskar. Den är sådär tjejigt gullig. Den är liten, enkel och söt. Nu är det så att min sambo köpte en samsung Jet som han numera inte vill ha. Han tjatar på mig att jag ska ta den istället. Men jag är ju så kär i min mobil fortfarande. Fast en Samsung Jet är ju jäkligt cool. Det är bättre kamera också. Åhh.. jag vet verkligen inte vilken jag ska ha.

Vad tycker ni?


Princess Leia

Carrie "Leia" Ficher äcklas av att gå upp i vikt. Hon kan inte ens se sig själv längre. Hallå eller!!! Hon är ju över 50 år. Det är ju bara naturens gång. Jag blir så trött på människor som håller på så.



Vill ni läsa mer om henne så kika in på aftonbladet.se

PINSAMT CAMILLA



Jag skrattar ihjäl mig.

Mina bebisar

Nu ska jag mata mina bebisar. Idag (som alla andra dagar) ska dom få äta några syrsor var och en skål med sallad. Det gillar dom. Roger blir helt galen när det är syrsor på gång. Han hoppar och skuttar upp och ner.


This fucking weekend

Nu är det jobb hela helgen. Efter 2 dagars ledighet så är det 4 dagars jobb som väntar. Men så är det.


Good night

Nu är denna dagen till ända. Sov gott.



Damen mittemot vasaparken.

bloglovin

Nu ska jag också skaffa bloglovin.



<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1135250/luxardo?claim=hrpj9y7xwtx">Följ min blogg med bloglovin</a>

Fuck maria carey

Hur fan kan Maria Carey göra en sjukt dålig cover på en redan så bra låt? Hon massakerar hela låten med sin gälla och hemska röst. Jag kommer aldrig mer kunna lyssna på radion. Ifall hennes låt skulle komma. Det är förjävligt. Jag blir fan upprörd av sånt här. Jävla Maria Carey. Jag hatar henne ännu mer nu.

Här är originalet. Den är sjukt bra.



Jag och mamma 1980



Muggen som jag har är så grymt snygg. Tapeterna är asfula. Mamma är jättesnygg ;) Jag har lugg =/

Luxardo

Jag kom just på att det inte finns nån bild på mig på den här bloggen. Här kommer en tagen idag. Det kommer inte finnas så många bilder här på just mig så passa på.


Nu är hösten här!

Äntligen är hösten här. Dom vackra färgerna på träden börjar komma fram. Det är kyligt ute. Min gosiga halsduk har kommit ut ur garderoben. Jättemysigt tycker jag.
Nu ska här tändas ljus i hela lägenheten innan idol börjar. Ska slänga ihop en kladdkaka också. Mys ska det vara när det är höst.


Mangosorbet

En av dom bästa sakerna med att vara ledig en vardag och sen jobba helg är att man får äta sitt lördagsgodis mitt i veckan istället.

Idag är det mangosorbet till lunch.


God morgon

Jag älskar att vara ledig på vardagar. Det är så skönt att få sova så länge man vill. Om man ska shoppa är det inte hälften så mycket folk på stan som det är på helgerna. Jag älskar verkligen att vara ledig på vardagar. Nackdelen är ju att jag måste jobba heeela helgen. Men det är det värt.
Idag ska jag hem till min gamla mormor och hälsa på. Det var över en månad sen jag träffade henne. Annars brukar jag träffa henne ca en gång i veckan.



Bilden är tagen i Lights in Alingsås. Det är hotellets vägg.

RSS 2.0