Min TV-kväll



Rödluvan ska till mormor

Som jag skrev igår så bakade jag ju en sockerkaka till min sambo. (Den åt han upp fortare än kvickt). Imorgon ska jag hem till mormor som är 85 år och som har väldigt ont i ryggen. Hon har inte kunnat baka på flera månader. Så nu har jag en sockerkaka till henne i ugnen. Hoppas hon blir glad.


FAME

Äntligen kommer Fame som långfilm. När jag var liten så kollade jag jämt på Fame. Jag tyckte alla dansade så fint, jag ville vara en av dom.
Den 9 Oktober har filmen premiär på bio. Måste ses!!

Trailer från nya Fame.






Trailer från gamla Fame.


En hälsning från Hostan!


En hälsning från Roger!!


Till Salu

Jag och min underbara vän Hannah var och käkade lunch på Till Salu i saluhallen. Dom har så underbart god husmanskost. Idag åt jag stekt strömming med mos o lingon. I like! Igår missade jag tyvärr deras raggmunk med fläsk. Jag älskar verkligen det.


Bilden är lånad.


Vad tycker ni om husmanskost?

Mat till skäggisarna

Nu ska jag iväg till hising-island för att köpa mat till mina söta små skäggisar. Idag är det syrsor på menyn.


Michael Jackson spökar tydligen

Kolla in det här klippet.




Äppleklyvare

Den här köpte vi för några dagar sen. Den är sååå grym. Nu behöver jag aldrig med stå och skiva äpplen och pilla ut kärnhuset. Den här grejen löser det. Den är grym.



Last night

Igår på jobbet kom mitt magont tillbaka. Jag kände redan då att denna natten skulle bli lång. Jag fick gå hem lite tidigare. Tack Tommy!! Vid ettiden i natt tror jag att jag tillslut somnade. Det var ju relativt tidigt om man jämför med alla andra gånger som smärtan funnits i kroppen. Ibland kan jag ligga vaken en hel natt och vrida mig i smärtor. 4 ggr har det varit besök på akuten.
Magkatarr säger dom. Jag hoppas dom har rätt, så att det inte är något värre. Men snart ska jag boka ny tid hos farbror doktorn så dom får kolla upp det ordentligt.

Nu ska jag försöka sova en stund till. Ha det gott så länge.



En sån här åt jag just i sängen. Massa smulor.

Pain

Smärtan kommer långsamt smygandes. Jag vet redan nu att den här natten kommer bli lång och smärtsam.

Strawberrypie

Då var man på jobbet. Här händer inte mycket. Fick för mig att baka jordgubbspaj. På jordgubbssylt. Det blev en succé. Tur man kan göra annat än jobba på jobbet.

Hostan

Hostan gör ofta akrobatiska övningar. Här är hon kissande hunden.


Mums

Nu luktar det jättegott här hemma. Sockerkakan har precis kommit ur ugnen och den ser jättefin ut. Hoppas MrR blir glad nu när han kommer hem. Om jag känner honom rätt så har han ätit upp hela innan jag har kommit hem ikväll.


Sockerkaka


Rastlös

Ska nog baka en sockerkaka till MrR. Då blir han glad när han kommer hem, fast jag inte är hemma.

Love

Jag kollade igenom min gamla blogg och hittade den här bilden. Jag gillar den faktiskt. Den är tagen i slutet av oktober förra året på ett besök i huvudstaden. Närmare sagt på skansen.


Twilight

Nu är jag på sista boken i serien Twilight. Det är så spännande att jag egentligen bara vill läsa, läsa, läsa. På bara 2 månader har jag läst nästan alla fyra. Jag längtar till new moon kommer på bio. Det känns helt sjukt att jag gör det, men jag längtar verkligen.




Who the fuck is?

Jag bara undrar vad hon gör för att alla ska ha en åsikt om henne. Man hör och ser henne överallt. Alla verkar ha en åsikt i alla fall. Jag bara undrar vem fan hon är?




När man inte förstår

Kom just hem från jobbet. Nu är det idol på tv4play som gäller. Hade en väldigt konstig dag på jobbet. Måndagar brukar vara väldigt lugna. Särskilt nu i september. Men vid sju hade vi en station helt full. Strax efteråt ramlar det in 30 brasilianare. 1 av dom kunde engelska. Jag kan inte portugisiska. Det var himla intressant att ta beställningar av dom eftersom jag inte fattade nåt. Och dom kunde ju inte förstå menyn. Så det fick bli som det blev. Dom dricksa ju i alla fall. 2 kronor här. 1 krona där. Dom fattade nog själva inte hur lite pengar det handlade om. Hahaha. Fast å andra sidan såg jag nog rätt fånig ut när jag inte fatta nåt.

Nu e det idol. Jag måste ju se vem den sista var som kom med.



E man grym så e man



En bild säger mer än tusen ord.

Längtan

Jag vill tillbaka....


Kalles kaviar

Igår ville jag testa Kalles prickiga. Det är en mjukost med endast lite kaviar i. Men på ICA Maxi var den slut. Jag köpte Kalles randiga istället. Den är jättegod tycker jag. Polarkaka med ägg och Kalles randiga. Mums.
En gång testade jag kalles randiga med banan. Den var vidrigt äcklig. Varning!!! Köp aldrig den.




Hostan och Roger

Här är mina söta skäggisar. Dom är snart 3 månader gamla.



Hostans favoritplats.



Rogers sjyssta sovställning.

Mr Gaga

Jag är helt övertygad om att Lady Gaga egentligen är Mr Gaga. Jag har det på känn. Snart kommer det att avslöjas. I´m sure.


Playa del sol

Ikväll kommer playa del sol på ettan. Det ska jag kolla på. MrR har bakat blåbärspaj dagen till ära. Han kan om han vill. (Och när jag visar hur man gör).


Idolslav

Även i år känns det som att jag kommer bli en slav under idol. Om jag inte redan är det. Förra året var första säsongen jag kollade på det. Det slutade absolut inte som jag ville. Jag tycker personligen att Kevin Borg är en riktig tönt. Jag vill att nån bättre vinner i år. Jag har inte hunnit hittat nån favorit än, men det dröjer nog inte länge.

Eftersom jag jobbar mycket kvällar så har det varit svårt att följa idol ordentligt. Tacka vet jag tv4play. Det har räddat mig så jag har följt och sett varenda avsnitt.




This night

Igår var vi på lights in Alingsås. Alingsås är ju en väldigt mysig stad. Vi gick omkring en stund och myste, fotade lite, sen gick vi in på ett kvällsöppet café och köpte varsin ostsmörgås.
Hemma igen så kollade vi på film. Jag var hur trött som helst och somnade tidigt. Mitt i natten vaknade jag med ett ryck. Det lät som om jag var mitt på ett dansgolv. Idioten som bor ovanför fick väl för sig att ha fest klockan 1 på natten och hans stereo var på högsta volym. Det stampades i vårt tak så det skallrade i hela lägenheten. Sen kunde jag ju inte somna om. Så det fick bli mer TV och tillslut somnade jag om.
Halv 8 vaknade jag i morse igen av magsmärtor. (Det har jag ganska ofta på nätterna). Jag gick upp och spydde lite sen försvann dom. (Vilket är konstigt, för annars brukar det hålla på i flera timmar). Sen somnade jag om igen och vaknade sent. Till frukost blev det havregrynsgröt med blåbär.
Nu ska skäggisarna ha sin frulle. Ha en skön dag.


Saturday night

Ledig helg. Fantastiskt härligt faktiskt. Dagen började med havregrynsgröt med blåbär. Sen skulle skäggisarna ha sin mat. Dom fick gurka, morötter och romansallad.
Sen tog jag och mrR en promenad på stan. Lunch på kinan och lite shopping på chilli. Vi har kollat på en soffa som verkar intressant för oss.  Jag köpte nya salt & pepparkar i form av spöken. Jättesöta var dom.
På vägen hem gick vi förbi Da Mateo. MrR köpte en vaniljlatte och jag en varm vitchoklad som smakade lite mystiskt. Typ varm mjölk med vit choklad i.

Ikväll drar vi nog iväg till Alingsås och lights in Alingsås. Ska passa på att gå på en fotosafari.




Den där blondinbella

Jag vill verkligen inte klaga på henne egentligen. Hon är så himla ambitiös och framgångsrik. Absolut en bra förebild för unga tjejer. Men hon är trots allt bara 18? (rätta mig om jag har fel). Men hon ser ut och beter som en gammal tant ju. Hennes kläder, frisyr, stil... Hon kan väl klä sig som den tonåring hon e?

RSS 2.0