Färjan special nr 1

Det här var nog nåt av det roligaste jag sett på länge. Vilket skönt par alltså. Och vilka morrande han håller på mig. Det roligaste är ju när Sven Bertil sjunger karaoke. "Jag kan sitta på en skåning och göra vad jag vill".

Enjoy.


RIP Brittany Murphy

Hon var ju en av dom skådisarna jag gillade bäst. Hon var så himla snygg, söt och duktig. Hon kändes så naturlig i jämförelse med många andra. Känns så jäkla tråkigt att just hon har gått bort. Dessutom är vi lika gamla. Känns ännu värre då. RIP





I <3 Göteborg

Nu har vi varit ute en sväng på avenyn. Det är ca -10 grader ute och svinkallt verkligen. Julspelet på götaplatsen var väldigt fint men vi missade dock halva. Årets tema är kärlek. Vasaparken är fint smyckat med roliga lampskärmar på gatulamporna och lysande gubbar i träden.


















Lek i mörkret

Resultatet av min rastlösa lördagskväll.








Julbak

Då har man varit pysslig och huslig och bakat massa gott. Pepparkaksmuffins, wienernougat, rocky road och brända mandlar. Alla julklappar är inköpta. Nu är det bara att vänta på att det ska bli julafton.




Dear Santa

Här är länkar till saker jag vill ha i julklapp...

kamera
kamera
kamera lite billigare ;)
kamera dyr men cool ;)
kamera billig.. kanske för billig ;)

Vinterskor.
Skiva
Skiva
bok
bok
smink
kläder
kameraväska
kläder
kläder
film


Detta var lite i alla fall..

My bodyshopcalender

Dag 1. En underbar handkräm för torra händer. Passar perfekt nu i vinter.



Dag 2. En bodybutter med blommig doft. Me like.



Dag 3. En scrub för hela kroppen. Jag kommer bli len som en babyrumpa.




Bling bling på stan



Testade mitt nya starfilter på gustav adolfs torg. Jäklar vad det glimmar.

Har man världens bästa kille eller?

I lördags gav han mig den här:



En julklapp varje dag fram till julafton. Han är bäst. Jag hade inte ens nämnt att jag ville ha den. I söndags hade han julpyntat hemma och köpt en liten miniplastgran. Under granen hade han lagt ut alla små julklappar. Det är så roligt att få öppna ett nytt paket varje dag.



Så här fint är det hemma nu.

Svinvaccin

Igår tog jag vaccinet. Jag drog på det länge. Men när jag ändå skulle från garaget igår och gick förbi vårdcentralen så smet jag in där. Och det var ingen kö. Jag började gråta när jag såg sprutan. Jag hatar sprutor. Jag spände mig i hela kroppen så det gjorde sjukt ont när hon stack in sprutan i min muskel. Efteråt har jag knapopt känt något. Nu har det ändå gått 1,5 dygn sen jag fick den. Känns bara som jag fått ett litet blåmärke.


RSS 2.0